Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du

Ditt liv blev en jakt
På att kväva
Minne
Känsla
Sinne
Sköt i dig för att förgöra
Rädslor och ångest
Ditt bara jag
Tömd var du
Smärtan
Som gjorde dig svag
Du var livet
Som gav dig obehag
Blottad och naken
Men trots allt vaken
Så snart du fick chansen
Försvann du
Sällade dig till vraken
Var finns du nu
Lever du
© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-06 17:23



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, intressant och tänkvärd
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP