Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandemi

Jag lovar
jag kan känna lukten av död
Vad är det?
Vår skurk lever i det fördolda
Är det stanken av t-röd
från all handsprit,
ovissheten i att ingen egentligen vet?


Det är ett tunt, tunt hölje plast
som skiljer mig från pandemin
det får inte, ska inte gå sönder
jag kan inte stå och se på
när allt glider ur mina händer




Fri vers av amygdala VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-07 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP