Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel

spegel spegel se
vad som helst kan ske en dag
när kärleken ler




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 283 gånger
Publicerad 2004-10-20 14:15



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
precis vad som helst...det är det fina med kärleken
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself