Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra tungor

 

ögonblick 

hummelsurr trastton 

medan molnen gläntar

en aning sol

förblir vi så

vid varandra

himlen famnar

dig och mig

om än orden flydde oss

vore ömsesidig tystnad

språk nog

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-07 21:26



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert - älskar slutversen !
2020-05-12

    Sefarge VIP
Poesinektar!
Av högsta
stillsamma
Njutnings
givande
Klass!
;)
2020-05-08

    Lena Staaf VIP
Natur, tystnad och närhet. Lugn, skönhet.
2020-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Texter, säger en vän, kan bara vara och som finnas. Det kan räcka med att de blir lästa för att en själv skall få en smula ro.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg