Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temporär begynnelse



Anden i svarta katten
slog ett golfslag
ut mot gröna natten

Så följdes de åt
inuti och utanför

I varandras gärningar

Ty de var som myntet
med sina båda sidor

Oslagbart beroende
av varandra

I en kort stund av Då
som gjorde sig gällande

Mitt i en förlösande till
-varo av slumrande liv.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-08 10:16



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"So they went years and years
Like sisters blanket
Blanket girls
Always there through that and this
There's nothing we cannot ever fix I said"

(Inte första gången jag börjar sjunga av att läsa dig, små ordminnen som kommer - underbara associationer - och inledningen! Anden i svarta katten / slog ett golfslag / ut mot gröna natten... åhh.)
2020-05-12

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om det mörka och det ljusa inom oss.
Ska tänka på det när jag klappar min svarta katt!
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP