Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solfågel

du vilda

du låter din sång klinga
mellan träden i dungen

i det som är parkens slut

Du är inte som andra

Varje dag putsar du dina fjädrar
tills de glänser i solskuggorna

Så flyger du till vattenhålet

söker du där nya vänner

Trots allt

ger du aldrig upp

Du vilda vackra

sjunger klart




Fri vers av Helena Leijd
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-08 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd