Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRHET....

Håll om mig nu jag behöver din
närhet, Ömhet ger trygghet som
värmer. om du har nånting över.

Den finaste gåva som vi kan ge.
Stillar sinnenas plåga, ger livet
dess låga, ljusare dagar, hoppet
jag ser.

Alla har denna förmåga, när vi
känner värmen stråla, passa på.
Vi vet aldrig när vi själv behöver
be om det då.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström