Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE KRAFT....

Det var jag själv som gav mig domen.
Tvivlade på min förmåga i stunden.

Står inte längre fjättrad vid stocken,
har slitit mig loss från offerrollen.

Blev kvar tills jag fann en inre kraft.
Såg mitt värde, har valets makt.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 69 gånger
Publicerad 2020-05-09 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström