Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Smeksam närhet,
Viljor delas
Lust föds in i kroppars värme
Lyckoglans,
Heta blickar,
Kyssar, smekningar,
Plagg som faller
Längtan sprängs och otålighet
Snälla, sluta inte
Vem bryr sig om morgondagen
När tid står still.
Låt mig få ge, det vi båda behöver
Låt mig få vara, där du är.
Vaknar, inser, att du är en utopi.
En fantasi,
Fast verklig, påtagligt kännbar.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-10 07:20



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Känner igen mig i dina dikter. Att vilja ha men inte få sliter på en. Denna påminner om saknaden och lusten i min dikt "illusion".
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover