Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyrligt för fler...

Grannen sitter vid fönstret såg...
Jan va´t på ICA: -En sådan påg...
Lag höjt sin stämma:
VI SKA JU VA´ HEMMA!
Frun sa: -Han gör bara ett: Upptåg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-10 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt