Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonlängtan

i min bubbla
är jag fast
med en längtan
att du ska
se mig
vet inte vad mer
jag vill
än att du ska
tycka om
att tänka på mig
så som jag
tycker om
att tänka på dig




Fri vers av Jojo
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo