Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal om saknad kul-(o)tur tant. Polare emellan.


Högst opassande




Tanten är död ju!

Nää?
Joo!

Och utan att jag
Fått veta det?

Nu vet du

Får kolla på nätet...
---.. - - -.. - - -
Hmm.m ja hon har
Visst kolat. Så du hade
Rätt

Jaa!Såna där konstiga
"Poet-er" kan man
Aldrig lita på

Nää men nu är hon
Ju stendö i alla fall

Jaa hon såg ju lite
Vissen ut på slutet

Jaa men hon skrev
Ju så bra. Till och med
Kungen gillade henne

Kungen? Den där Dyfs
-elektrikern eller vad det
Nu heter

Dyfs vadå?

Ordblind alltså

Inte visste jag att
Kungen läste henne
Bra gjort för att vara
Ord blind alltså!

Jaa nåt ska han
Väl också läsa
För all kosing
Han får av staten

Det kallas för Apa
-naschee. Så de så!

Jasså? Vad du kan

Jaa man är ju inte
Helt borta bara för
man jobbar för
Banverket alltså!

Ähh nu kommer
Bossen måste fort
-sätta mäta
Tjaa baa!

Ta'et lugnt
och tjaa på rej!

Vi höres!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-11 08:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så hemskt samtal, rått! Jag ser typen framför mig, så det var himla bra skrivet. Jag sörjer Kristna Lugns bortgång mer än många andra som är så här på håll. Hon var verkligen unik.
2020-05-14

  Bodingen VIP
Lugn har fått lugn
2020-05-12

  Valter Örn VIP
Typiskt samtal i medelsvenssonmiljö. Man saknar ordkunskap och man kan inte uttrycka sig pietetsfullt. En person jag känner ringde och hennes mor dött. "Hon ska brännas" sa hon.
Till saken hör att vederbörande hade varit så bortskämd under moderns levnad.
2020-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
En alldeles lysande satir!
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Kulturellt samtal om den döda giganten. Det är väl så här det pratas lite till mans. Många pratar om hennes utseende och om svenska akademin. Färre pratar om hennes litterära gärning.
2020-05-11

  Kungskobran VIP
Härlig kulturtantshumor
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP