Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig


en nypa dåtid

 

 

vid rastplatsens vila

visar fjällsidan upp

ett bångstyrigt landskap

medan molnens råge

rinner ut över randen

på bergseggen ovanför

ser jag så stigen

slingra sig vidare

tunnas ut och molnfångas

under toppens skugga

bortom nästa stenröse

ur ett ögonblicks evighet

berör mina jublande tankar ditt hjärta

minns vår nyfikenhet 

i en flik av ödsligheten

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 10:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt vackert !
2020-05-12

  lodjuret/seglare VIP
Ordens utmejslande här fyller mitt hjärtas mentala sensibilitet och väcker en lätt slumrande nyfikenhet.
2020-05-12

  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Närhet i det storslagna. Mycket vackert!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg