Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtiosju kilo

Vågen visar bara femtiosju
när jag ställer mig på den.
Är jag vuxen nu?
Jag känner mig som 16 igen.

Jag har inte ätit en ordentlig måltid
på flera dagar
och yrseln gör mig hög.

"Jag är frisk och lagad", sa jag, "på riktigt"
Det kanske lät uppriktigt
men jag ljög.




Bunden vers av amygdala VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-12 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP