Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanns inget försvar

Som ett mäktigt lönnlöv
vackert i höstens färger
Som en stormvind
Det fanns inget försvar, du bara var där en dag,
rubbade min värld, fick mig att förstå
Att livet är värt att levas.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover