Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi var små, 8

när vi var små
begravde vi alltid
döda fåglar
som vi hittade




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-07-09 20:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja hur många döda fåglar begravde man måntro...och varje liten pippi fick både ett eget namn och en egen psalm!
2006-07-11

    Agneta VIP
oj vad du väcker många minnen... fortsätt!!!
2006-07-09

    Agneta VIP
oj vad du väcker många minnen... fortsätt!!!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP