Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillelördag

Lillelördag.
Häller upp ett glas med Brännvin special. Sveper det, kastar glaset, dricker nästa ur flaskan. Jävla ungar till att föra oväsen.
Hade jag inte en öl kvar
Letar i kylen, hittar bara ketchup och falukorv.
Jävla misär. Man kan inte äta sånt till frukost
Hittar ölen, öppnad, vid sängen.
Sveper den, fy fan vad äckligt.
Kan nån få tyst på ungarna?
Tar lite mer brännvin, gurgla runt, blir av med ölsmaken.
Livet leker
Det blir en bra dag, igen




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover