Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

Mina tårar

min sorg

Mina tårar

Mina rop på hjälp

hjälplösheten

Glädjen som sipprar fram i lyckan

Mina tårar

små droppar av liv

Mina tårar

Dina tårar

Våra tårar

blir djupa hav

av salta droppar




Fri vers av Helena Leijd
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-13 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk hur det är när livet är fyllt av ofullkomlighet. Risken för översvämning är då överhängande - att drunkna i sina egna tårar!
2022-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, vet hur det är!
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd