Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig så M...


En saknad jag bär med mig


Handknäckta mirakelkurtabletter, lilla vit ger mig ingeting
kroppsligt fastväxt vid telejacksmaskinen
så snälla ring.
Ett brus som skimrar i mitt öga, likgiltig står jag still
en TV:s jakt på uppmärksamheten
tjänar ej längre till.
Nu har du vilat i stiftet på min penna
radergummit är utnött
hopknycklade, dammposerande papper
du gör mig bara trött.
En tripp i cyberspacekanalen gestikulerar på min skärm
en tröttsam våg av surfarbloggspoeter
samlas i en svärm.
Och som en resa genom tiden finner jag dig min vän
läser din kärlektext i mobilen
som du skrev för länge sen...




Fri vers av john ekström
Läst 1292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-09 21:21



Bookmark and Share


  Ms Field
Bra känsla och läckert tilltalande vardagspoesi!
2007-11-25

    ej medlem längre
Oj ... John,
denna har jag visst missat.
Men hur då?

åå. Den gör så ont,
men är så jävla bra, på alla sätt och vis.
Rim är inte riktigt min grej men här passar det alldeles utmärkt.
2006-12-27

    narcoleptic
vackert vackert vackert. jag vill inte sluta läsa. skriv mer skriv mer!
2006-09-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vartenda ord, varenda mening är såå bra, rim allt funkar, man känner saknade och sorgen
2006-09-06

  Osram
Saknad.

"Nu har du vilat i stiftet på min penna..."
Önskar att jag kommit på de orden. :)
2006-08-04

  R4ikirI
Vem har inte saknat så man blir galen & återgått till gamla sms? älskar denna. du fick den helt rätt!
2006-07-31

  Ikna
Underbar, du har verkligen fångat känslan av saknad...
2006-07-31

    rainbow
"Nu har du vilat i stiftet på min penna, radergummit är utnött, hopknycklade, dammposerande papper,
du gör mig bara trött."

Den biten och så slutet är verkligen underbart..
2006-07-23

  Yvonne Vigstrand
Mycket bra skrivet.....MVH Yvonne
2006-07-14

    ej medlem längre
Shit.


*faller*
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström