Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VÄXA UPP


Det tar tid att bli vuxen
Mognad går inte på en dag,
en månad
ett år
Det krävs problem,
besvikelse
och bekräftelse

Att hitta dig gav mig bekräftelse
Att förlora dig,
besvikelse
att läka,
ett problem

Det tog tid att bli vuxen




Fri vers av Saga Nordén
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 18:58



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mognaden är en individuell process.
Bekräftelse behövs i olika skeden av livet.

2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén