Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNGRULLNING


Tvinga fram orden
Spotta backen ren

Gåshud, rödtjut, SVT
Flammig kind från smek

Stinna ögon,
tärningsspel bland två

Naglarna fastklamrade,
underarmen blå

Skymd men violett
Trivsamt,
smutsigt och rätt

Där det kittlar av vad jag inte vet
Där orden bara trillar
Där tveksamhet blir helhet




Fri vers av Saga Nordén
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-15 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén