Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKHETENS ULL....

Den som kardar med falskhetens ull.
Får en trissa vars tråd trasslas med
skam, skuld.

Spinner sitt sinne av hat, makt, förakt.
En mörkrets gast i sin prakt, alltid på
jakt.

Om den hamnar i vävarens händer, är
lätt att det bränner, blir förbannelsens
linne som förgiftar vårt sinne.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-05-16 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström