Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmörker

Vårviskning.
Sommarsusning.
Höstelden långt bortom.
Vintern slumrar i sitt sommaride
djupt inom träd och människor.
Mörkret har rullat ihop sig som en orm
och gömt sig i sommarnattens
korta blåtimma.
Snön flyter som dimma på sjön.
Dessa korta stunder.
Sommarmörkrets häftiga andetag.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-18 16:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart fint
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP