Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonrutin

det är starkt att gråta
säger jag och tröstar mig själv
torkar min blöta kind
kyler ögonen
sminkar mig
och går hemifrån




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-18 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten