Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så småningom

Han klarar sig så bra utan dig
tänk så skrattretande ändå
han som krävde närhet
grät på din axel
somnade mot din kind

han som älskade dig
grävde sig en grop i hjärtat
fyllde den med ömhet
viskade betryggande

men han klarar sig så bra
kanske gör du också det
Så småningom








Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten