Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsdunklets sanna mentalitet

hål i bröstet
Knutna nävar
blicken vilar varsamt
på mörkret

tomma blickar
fulla glas
neddragen ridå för
nattens tankepublik

brännande ögonlock
betongtårar
hållningen stolt men
kroppen sjunker

pulsen låg
men blodet rusar
Ännu en dag av
vardagsdunklets sanna mentalitet







Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten