Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek smuts och tårar

ibland är allt vackert
fruktansvärt smutsigt
så svabba bort allt fläckar
allt jag sa
allt vi var
men ibland är smutsen
bara så vacker
kärleken mitt bland
ångest och tårar
vita lögner och kyssar
harmoniskt sammansvetsade
till något som kanske är
så bra det kan bli




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 00:06



Bookmark and Share


  Jones__
Enkelt och vackert, smutsigt och rent... så äkta det kan bli.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten