Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN FINNS....

Tänker på dagar då lyckan fanns,
vet att jag bär den nånstans.

Har känt det i små stunder, trodde
jag tappat bort detta under.

Vet livet går upp och ner. Har sett
att lyckan finns och ler.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-19 12:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina rader om lyckan som stundom kan vara svår att fånga.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström