Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIVEN I BITAR....

Riven i bitar av han som tror sig vara
i de upphöjdas skara.

Ser ner på andra för att han tror sig
på vattnet kunna vandra.

Visar sig snart att det han trodde sig
vara inte är normalt.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-19 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström