Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDMJUKHET/GODHET....

Livet på dess villkor, finns så många
villospår så mycket jag inte förstår.

Ödmjukhet kan vara svårt i stunden.
Godhet är grunden för att växa.

Gör mitt bästa för att hitta distansen
finna balansen i allt detta.

Text: Stefan Bergström




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-05-20 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström