Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SATAN I GATAN....

Godhet, ondska finns det någon högre
som styr? lidandets omänsklighet eller
en smärtfri barmhärtighet.

Alla dessa tillstånd av vad, slumpen?
Dessa val som en gud eller djävul tar.
På denna fråga finns inga svar.

Om det fanns en god herre skulle han
inte göra det värre. Fast satan kanske
har kastat honom i gatan.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-20 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström