Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Livscykeln"


När vi slutet når

Varför är det så svårt,
jag faller så hårt

Kan någon fånga mej,
jag orkar inte en enda grej

När vi slutet når,
vet jag inte hur jag mår

Vad finns då kvar,
jag söker efter svar

Finns du då här,
med smärtan du bär,
när du ligger där,
jag förstår ju att cykeln är cirkulär

Låt detta passera,
så vi kan börja leva

Varför är det så svårt,
jag faller ju så jävla hårt




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-05-21 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK