Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggorna

Jag vaknar upp med dessa känslor
Det enda jag känner är rädslor

Andra dem bara kör på
Känner mig alltid som nummer två

Man tävlar i ett lopp som inte går att vinna
Jag vill bara försvinna

Vill inte finnas mer
Det är lugnt, det finns ju fler
Det löser sig, Dear

Jag såg skuggornas reflektion
Livet har återigen skapat ännu en friktion
Vad har den egentligen för funktion
Jag tror jag tappar tron
I huvudet spelas bara en diktion
Man tror att detta är fiktion

Demonerna har kommit igen
Du har inte en enda vän
Du ligger helt på spänn
...
Dem har inte försvunnit än

Vill inte känna blodet rinna genom mina vener
I huvudet hörs bara ringande sirener

Varför ska man behöva lida nåt så
Säg mig vad är meningen då

Dem säger: ”Det går över”
Men det enda jag känner är att ensamheten tog över

Känslan är så stark
Känns som en hård spark

Du kan inte fly
Din kropp känns som bly

Kommer det alltid att kännas såhär
Jag skakar på huvudet och svär
Det är väl vad det är

Känns inte som jag lever på samma villkor
Jag är så liten där jag står

Jag vaknade upp med dessa känslor
Det enda jag känner nu är rädslor




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK