Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Här ligger jag igen sömnlös
Känner mig så himla meningslös
Varenda sak är så lönlös

Varför kan jag bara inte sova?
Det är inte riktigt en gåva
Jag hör ingen bredvid mig blåsa,
Inte ens flåsa,
Känner inte ens tårna
Vart är min Casanova?

Någon att mysa med
Jag sätter mig ned
Tänker vad fan som gick fel?
Är allt verkligen ett spel?

Vart är han som är seriös
Han som gör mig nervös
Känns som jag ligger i kuvös




Fri vers av VictoriaBK
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK