Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
are you happy now? go dance then, bitch


Är du glad nu?

Du känner dig stor nu, eller hur?
Satt någon annan i skur
Grattis, vilken bravur
du kommer inte svara på din lur
inte en trevlig filur

För mig du ljög
du ba flög
trodde du dög
men egentligen du sög
är du trög
din skithög

Känns det verkligen bra
att för dig bara dra
och lämna allt kvar
det sa emot allt du sa
när vi hemma hos dig va

Det var för bra för att vara sant dom sa till mej
han ser dig bara som någon tjej
det där kommer inte bli någon grej

Ville tro att du var god
Men nu flödar bara blod
Allt du kände var ba mod
där du på piedestalen stod

Du kunde ha blivit krönt
och ha fått det jävligt skönt
men det var inte mödan lönt
Din jävla tönt

Jag hör bara massa trams
en jädra massa flams
du är bara krims-krams
gå nu och gör din segerdans




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-26 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK