Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glöm inte bort att du är värdelös, väääääärdelöös


Fattar du inte att du är värdelös?

Fattar du inte att du är värdelös?
Du kommer aldrig att få en bra tös

Inte lätt att göra bort sej
Du får nu inget mer av mej
Jag kommer bara att säga nej
jag tackar för mej, HA'DE haaaaaj

Du behövde "jobba med dig själv"
man ville ju bara ge dig en smäll
du skapar bara en fet jävla eld
och förresten så har du mjäll

Tror du jag är dum
du måste hållt på med flum
jag hade faktiskt ett hum
för du betedde dig så skumt

Inte ens du gillade den du var
jag fattar det när man bara bedrar
man ba tar och sen drar
så fort man är klar
Jag tänker inte vara rar
men du kommer aldrig att bli en far
och jag menar allvar
din jävla barbar
Du måste börja ta ansvar
du kommer aldrig att ingå i ett par
gå och sup dig full på en bar
det är väl allt du har kvar

Jag kommer nu gå vidare i livet
vilket egentligen är väldigt givet
detta var bara helt efterblivet
du är nu i arkivet
det är till och med nedskrivet
och jag har nu fått perspektivet
men du, lycka till med affärslivet

Jag nu ifrån dej går,
ska träffa en kille med hår
ha-ha du tycker jag spååår
men jag ba måår
jag inget dåligt samvete får
här på jorden där jag står

Du är inte värd ett skit
inte ens en flaska sprit
jag kommer att boka en svit
och tro inte att jag bjuder dig dit
jag ska bjuda min nya heat
ba för att jag har aptit

Livet jag nu ska leva utan dej
kommer faktiskt bli okej
kommer aldrig nånsin att bli din tjej
till dej jag säger bara nej, nej, nej
Du är inte min BAE
Nu äre min tid att play
I'm gonna fly away
fuck ditt game
Tack och hej,
Mr. wanna be Mr.Grey




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 06:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggskönt avsvirrat i gohelig stil.
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK