Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är inte värd ett skit

Du är inte värd ett skit
Tror du att jag ska fråga om jag får komma dit?
nä, mitt hjärta har nu frusit till is
På dig jag ba tvi!

Du kommer inte höra telefonen ringa
du får väl skaffa nån ny flinga
Men hon kommer väl ifrån dig springa

Karma is a bitch :')
sånna som dig ba itch

Nu är det faktiskt slut
du hade en för stor trut
och det blev akut
Kom nu babe, ba avnjut
vårt avslut
det var ju ditt beslut

Du tänker på mig varje minut
och vid varje veckoslut
På alla gånger från förut
Jag tog din debut
I skogen du ba sprut
Men nu så äre slut
Så se nu till att njut
Jag säger bara salut

Du hade ingen plan
du tillhör inte min klan
du ingår inte ens i min krisplan
och jag kommer inte ha dig på span
för jag bryr mig inte om dig fan
jag glömde till och med födelsedan
och med nån annan jag kommer hyra en van

Jag skiter i om du har skaffat en ny divan
och om du läser en ny roman
och om du i nåns dator satt en trojan
Du kallar dig själv spontan
och skryter om att du är så världsvan
men jag tycker att du mest liknar en orkan

Jag såg dig faktiskt häromdan
du är exakt likadan
precis densamme mytoman
du är tamejfan inhuman
Jag kommer numera att hänga i Odenplan

Fatta, du va ett bottenskrap
men du trodde ju att du va ett kap

Du var precis som alla andra; en douche
rena rama abuse

Hoppas du nu har ett gap
att du nu förstår mitt budskap
tro inte du har massa kunskap
och kan massa vetenskap

Lycka till med ditt kändisskap
och ditt icke-existerande faderskap

Lycka till med livet din jävla narkoman
du lurar ingen, du är exakt likadan
gå och läs nån jävla roman

Du är inte värd ett shit
titta ba i spegeln på hur du blitt'




Fri vers av VictoriaBK
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-06 11:31



Bookmark and Share


    Steff...
Ja så kan det vara bnra

2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK