Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking Fire BAM

Herregud, vad det kan vara kaos
Kan jag inte bara få en paus?

Det händer så mycket
Du kommer och gör värsta rycket
Jag hoppas jag kommer ut i hela stycket

Kom igen nu, ta det lite launa
Vi hade faktiskt aldrig sex in da sauna

Ta det bara lite lugnt och det kommer nog ordna sig
Jag är faktiskt inte ens en sån där tjej
Detta skulle ju kunna bli en grej

Det skulle kunna bli bra
och göra mig gla'

Fick jag klamme nu så blir jag sur
Du var ju som ett fucking djur

Om du visste hur mycket du va on fire
du bah får mig känna desire

Hoppas detta inte bah är toxic
och får mig hypoxic

Jag måste bah kunna andas
detta måste väl inte bandas
jag vet inte hur detta skall landas

Så ge mig nu en paus
i detta lilla kaos




Fri vers av VictoriaBK
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK