Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALSA NER DIG

Du har aldrig träffat nån som e så crazy som mej
kom hit, du och jag kan bli en grej
Du är min fucking BAE

Låt mig salsa ner dig
jag kan vara din tjej

Fuck, boy, här ska vi leva
Vi är så jävla skeva

Dags att tappa din kontroll
Sluta, vill inte höra massa groll

Du frågar; Är detta på riktigt?
Jadu, det är faktiskt rätt oviktigt

Jag låter dig bara få en chans
att få mig att falla i trans
men ändå fullt i balans
vill ba få göra min segerdans

Kom baby, älska mig blåmärkshårt
momentumet är ba vårt

Du har aldrig träffat nån som e så crazy som mej
kom hit, du och jag kan bli en grej




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-31 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK