Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BETEENDEN....

Människors olika beteenden är
summan av deras livs skeenden.

Vissa ser inte mera, än behovet.
att sänka en utan att reflektera.

Det går att granska sig själv, om
Man vågar möta sin rasande älv.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-21 09:30



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tankeväckande ord.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström