Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång

Jag älskar dig med min hud.
Den slår ut
som blommor i gryningen
under dina händer.
Mina händer viskar kärleksbudskap.
De skriver en lång sång
över din varma kropp
både välbekant och mystisk.
Min tunga inventerar
ditt landskaps alla toppar och dalar.
Den lovsjunger dig
sjunger din sång
om och om igen.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-21 18:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker lovsång.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP