Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mor

Förfluten tid
Tjugofem år
Av händelser utan ditt liv
Hur gick det till
Trots att tiden stod still
Av vår familj blev det endast en
Som stod kvar
Jag ställde frågor
Krävde svar
Som ingen har
Lägger blommor på din grav
Varm bris
Solens strålar
Med mor och far
Förenad
Kanske de skålar
För DIN dag
Ännu ett år
Du inte får

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-22 00:14



Bookmark and Share


  in effigie VIP
fint om att bära någon inuti...krama och bli kramad på olika sätt...
2020-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP