Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Japan går järnväg genom hus!

- Sweden tänker ta efter nu
svårt i storstäder hitta mark ju...
Räls läggs just nu Kvist
just på din förstukvist...
-Inte öppnar jag min dörr alls du!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-22 09:14



Bookmark and Share


  ULJO
Så vill man inte ha det.
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt