Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 21 maj (brygger liv)

 

krax och bofinksdrill

talgoxstråke tsitsitu

växtkraft till marken




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-22 12:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Texten ger roliga bilder - denna fågelorkester !
2020-05-24

    Lena Staaf VIP
Allt lever, växer och utvecklas Löftesrik dikt!
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg