Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedslag

Du slog ner i mig
som en blixt
och du fortsätter att mullra
som ett oberäkneligt åskväder
vid horisonten.

Du får mig att minnas
hur regnet kändes mot huden
när jag var liten
och hur skönt dropparna
kvillrar innanför kläderna.
Att vattenpölar är till för att hoppa i
och att det är meningslöst att bromsa.

Dropparnas kretsloppsresa
går inte att stoppa.
De flödar
förångas och faller
enligt de lagar
som ingen helt kan förstå.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-22 16:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Barnets okuvliga vilja att hoppa i vattenpölar är något jag förstår, vattnets magiska kraft och skönhet går inte att stoppa.
Fint skaldat av dig
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP