Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOGENS GRÖNSKA....

Ser ut över skogens grönska.
finns det så mycket att önska?

Visst det gör det alltid i en värld,
fylld av nedhuggna träd.

Att täcka det materiella behovet.
Förnekelsens bittra fälla.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-05-22 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström