Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar går och vaken är jag

Timmar går och vaken är jag,
ända tills natten blir dag

Här ligger jag igen och försöker sova,
ljuden jag hör är dova

Varför blir det alltid såhär,
jag befinner mig i egen sfär

Aldrig kan man somna i tid,
känner mig helt invalid

Att sova är underskattat,
de' kanske du redan fattat

Snälla kom nu John Blund,
inom bara en liten stund

Energin går på reserv,
jag är inte djärv

Känns i magen som ett slag,
jag blir så jäkla svag

Timmar går och vaken är jag,
ända tills natten blir dag




Fri vers (Fri form) av VictoriaBK
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-23 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictoriaBK