Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄRLIGHETENS LJUS....

Själens spegel kan glittra eller
i mörkret försvinna.

Falskhetens hinna vill inte att
ljuset ska brinna.

Ärlighetens ljus brinner när vi
sanningen inom oss finner.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 09:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström