Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISA MIG GLÄDJEN....

Kom in i mitt liv, visa mig glädjen.
Berör mina känslor med själen.

Hänför mitt sinne, lämna avtryck
av kärlekens vackra bilder.

Följ med mig på färden, vi delar
livets mörker, ljuset som helar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-23 23:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så fin och med kär lek skriven.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström