Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld av kärlek



Fylld av kärlek.

Den finns i henne och vill ut!

Det gör nästan ont,

för hon har så mycket kärlek

som hon vill ge till honom.

Hon vill inte han skall missförstå,

känna att det bara är \"ord\" när hon säger att hon älskar honom.

Hon vill visa honom

att en äkta kärlek till honom finns hos henne.

Men hon vet inte hur hon skall göra.

Han tvivlar på att hon älskar honom.

Då kommer maktlösheten

och ångesten till henne.

För när hon skall visa sin kärlek blir det fel...

Missförstånd.

Hennes önskan,

är bara att han skall förstå hur värdefull han är för henne.

Kunde det inte bara vara enkelt?




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-07-10 10:27



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Jaa du Clara-Fina, kan det inte bara vara enkelt....känns igen dem här känslorna du har. Hade det så ett tag, hoppas att han förstår snart och litar på dig! /Kram Helene
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina